woensdag 14 november 2007

Beestjes

Mijn dag begon met een katertje. Of eigenlijk een fikse kater. 'Even wat eten' met Marije eindigde gisteren in een bacchanaal vol prosecco, gin-tonic, bier, en uiteindelijk zelfs nog in afvoerputje Bourbon Street (enige positieve punt was dat ze 'la tribu de dana' draaiden) (wat weer als minpunt had dat ik heel erg hard, maar echt heul, heul erg hard, fonetisch mee ging zingen).
De wekker ging om 13.00 en ik wilde alleen maar heel erg graag dat er iemand liters water in mijn mond zou gieten, een eitje voor me zou bakken en sinaasappels uit zo persen en af en toe over mijn hoofd zou aaien en zou zeggen 'stil maar, het komt wel weer goed'. Maar er was niemand en er was geen eten in huis behalve een bruine banaan en de koelkast stonk naar roerbakgroenten die daar al lagen sinds de 3 halen-2 betalen bonusactie van 7 weken geleden en het kwam dus niet goed.

En ik wilde nog wel lekker kneuterig verder werken aan mijn borduur-konijntje. Ze heet Ida maar ze is nog verre van af.


Goed, ik snoozede me helemaal een snooze-arm tot 15.00 en toen moest ik werken. Dat ging eigenlijk best goed, vooral na een dikke wonderburger en cola en eindelijk wat lieve mensen die over mijn hoofd aaiden en vroegen 'of alles wel goed ging'.
En nu, nu zit ik lekker op de bank en ik heb nog niet geborduurd want de MacBook wilde aandacht maar ik heb wel Mark Ronson gedownload en besloten met hem te trouwen.


Laatste beestje: mijn nieuwe jurkje. Ik hou ervan!

3 opmerkingen:

M. zei

verander je die kleur nu per dag?
de kater verdwenen, nu weer verder aan huis en Lost-marathon :)
hiep hoi
zie je zaterdagav @work?
xx

Yoka zei

Ooh ja die jurkjes zijn zo mooi! Is ie van Uttam London o.i.d? Waar heb je hem gekocht?
En ik vond zwart met roze veel mooiere kleuren :(

M. zei

heeeee nog een geweldig stukje van Marktplaats:

ijdens een vakantie in Alanya is mijn zus verliefd geworden op een Turk. Ze wil nu ineens in Turkije gaan wonen, en ziet niet dat die man haar gebruikt. We proberen haar duidelijk te maken dat ze in haar ongeluk gaat lopen, maar ze wil niet luisteren.


Iemand vertelde mij dat er in 'Mijn Geheim" van twee weken geleden een verhaal stond dat ook over zoiets ging. Ik zou dat verhaal graag aan haar willen laten lezen. Ik kan het in de winkel jammer genoeg niet meer krijgen, en ik ken niemand die het heeft.


Is er iemand in Zoetermeer of omgeving die toevallig dit blad nog heeft liggen, en waar ik het van zou mogen hebben of overkopen?
Enorm bedankt!


Hiep hoi voor mensen met hun onvermogen om problemen op een normale manier op te lossen...
xxx